Slut med pres, stress og jag

stressSiden vi var børn, har vi hørt, at det er vigtigt i livet, at vi arbejder hårdt for at få succes, eller at vi skal tage os sammen. Kun dem som præsterer meget, kan håbe på at blive anerkendt og værdsæt. Det modsætte af at præstere, nemlig at nyde, at drømme sin drøm, at elske livet, at nyde ikke at gøre noget, at sige nej, alt dette spiller ikke den store rolle i vores liv og allerede i vores barndom har mange af os lært, at det er noget dårligt at gøre.

Livet er for de fleste mennesker i vores materielle velfærdssamfund blevet til stress og jag. Vi er blevet til en slave af vores tid. Hvert menneske har allerede i sin barndom med sine tanker af pres og jag skabt et væsen, som jeg vil kalde ”den indre kritiker eller slavepisker”. Dette indre væsen fik ordre til at presse os hele tiden.

I en guidet meditation kan du møde din indre kritiker og slavepisker. Dette væsen venter på at blive mødt med medfølelse, taknemmelighed og anerkendelse. Derefter kan du sige farvel til det, for at starte et liv uden stress og pres.

Forløbet koster 1.500 kr. inkl. moms, og det består af 3 behandlinger. Forløbet betales efter den første behandling. Du får en lydfil med meditationen med hjem.

FacebookFacebook