Om mig

Jeg hedder Angelika Rasmussen-Länzlinger og jeg er født i Schweiz og flyttede til Danmark i 2012, efter jeg lærte min mand at kende. Min personlige udvikling har altid fyldt meget i mit liv og jeg har gjort meget for at mærke efter, hvad der føles rigtigt eller forkert. Ja, nogle gange betød det også, at jeg skulle flytte mig meget for at følge mit hjerte og for at få livsglæden tilbage, efter at have tabt den.

Efter det er sagt: Ja, jeg kender følelsen af at være fortabt, forladt, afvist og såret og følelsen af ikke at vide, hvor vejen fører hen eller hvilken vej jeg skulle vælge. Men jeg følte også i de mørkeste tider dybest i mit hjerte, at det handler om at tage ansvar for mit liv og at jeg altid har et valg, og det var det afgørende på min vej.

Min erfaring inden for mit nuværende fag er

 • intuitiv healer
  hos Københavns Healerskole v/Stefan Colind
 • holistisk coach
  hos Triunity, internationalt akademi for holistisk bevidsthed i Tyskland
 • massageterapeut og Reiki healer
  hos Jetthe Rosann
 • massageterapeut til gravide
  hos NORDLYS, Silkeborg
 • certificeret DoTERRA Aromatouch behandler
 • Bach blomster terapeut
  hos Susanne Løfgren, casu

Derudover har jeg samlet erfaring og arbejdet med min egen spirituelle og personlige udvikling på forskellige kurser og workshops.

Jeg er uddannet sekretær og HR konsulent og har haft min egen virksomhed med Bed and Breakfast i Schweiz.

Mit mål er at arbejde både med kærlighed og stor respekt for dine grænser og for dine behov og ønsker. Jeg gør altid mit bedste for at hjælpe den enkelte i lige præcis den situation, de står i og med de udfordringer de måtte have.

Jeg er meget taknemmelig for at jeg har fået lov til at møde og hjælpe så mange fantastiske mennesker.

FacebookFacebook