Kropsterapi til ældre

Er der en, du holder af, som trænger til lidt ekstra omsorg?

Positiv berøring, som er min intention med kropsterapi til ældre, kan betegnes som «medicin» med stor effekt. Den nærværende, omsorgsfulde kontakt med bevidst berøring kan gives når som helst og hvor som helst. Man ”berøres” af et kærligt smil, et trøstende ord, et i-tanken-klap-på-kinden eller en let berøring med hånden.

Det er min vigtigste opgave som terapeut, at tilpasse min behandling efter klientens konkrete tilstand, behov og overskud. Det kan enten være en almindelig massage, som kan være blid eller dybdegående, en klemmemassage, som aktiverer kredsløbet. Eller det kan være en håndmassage eller et fodbad med efterfølgende fodmassage.

Behandlingen foregår i den ældres egen bolig, enten i egen elevationsseng eller siddende, alt efter, hvad det kan lade sig gøre. Under en almindelige massage er klienten under behandlingen iført undertøj og får et tæppe over sig, som jeg har med. Når vi vælger en klemmemassage eller en hånd- og/eller fodmassage er klienten fuldt påklædt.

 

Priser:
30 minutter: kr. 350.-
60 minutter: kr. 650.-
Priserne er exkl. kørsel

 

I behandlingstiden indgår afklædning og påklædning samt indledende og afsluttende samtale. Såfremt klienten er udfordret på sin bevægelighed, er det en fordel for begge parter, at vedkommende er klar (afklædt til undertøj, samt liggende i sin seng), når jeg ankommer.

 

Har du en pårørende, som trænger til lidt ekstra omsorg, er du velkommen til at kontakte mig via e-mail til angelika@angelhealing.dk, sms eller opkald til 2153 2984.

 

FacebookFacebook