Klarhed, frihed og fred med din bror eller søster

Happy-KidsVed siden af vores forældre er søskende dem, som har haft en stor indflydelse på vores liv, siden vi var børn. Vores oplevelser er gemt i os og de har stadigvæk stor betydning for os i dag. Især emner som konkurrence og mobning er blevet næret i forhold til vores søskende. Forholdet mellem de voksne brødre og søstre er sjældent et hjerteligt forhold. Man tolerer hinanden, men ofte fordømmer man sig gensidigt og tit er kontakten til ens søskende ikke særlig godt.

Det viser, hvor dybt involveringerne fra vores barndom sidder, hvor vi skulle kæmpe om vores forældres opmærksomhed og anerkendelse, og hvor jalousi, misundelse og vrede stammer fra. De samme konflikter kan senere tit findes på arbejdspladsen, hvor broren eller søsteren bliver erstattet med kollegaer uden at vi er bevidste om det.

Med behandlingsforløbet “Klarhed, frihed og fred med min bror og min søster” kan du befri dit forhold, som tit er i ufrihed, som tit er fjendtligt og måske er der ikke længere kontakt mellem jer.

Forudsætningen til det er, at du er parat til at skabe fred, til at forstå og tilgive dig selv og dine søskende.

Også hvis din bror eller søster ikke endnu er parat til at skabe fred og frihed, kan du alligevel selv få fred med ham eller hende, hvis du følger dit hjerte og hvis du beslutter dig for at følge kærlighedens vej. For at skabe frihed er kun en person nødvendig, for at være i krig to.

Jeg tilbyder et behandlingsforløb, hvor vi arbejder med afklaringen af dit forhold til din bror eller søster. Du bliver guidet gennem meditationer, hvis formålet er at skabe klarhed, fred men allermest frihed i forhold til din bror eller søster.

Forløbet koster 2.000 kr. inkl. moms, og det består af 3 behandlinger, hvoraf 1 behandling varer 2 timer og de andre 2 behandlinger 1 time. Forløbet betales efter den første behandling. Du får en lydfil med hjem, hvor du selvstændig kan arbejde videre, hvis du har flere søskende.

Hvis dit hjerte siger ja til et sådant forløb, så er du velkommen til at kontakte mig.

FacebookFacebook