Klarhed, frihed og fred med din barndoms mor og far

Family_PortraitBetydningen, som vores far og mor har i vores nuværende liv, bliver efter min mening undervurderet. Lige meget hvor længe vores barndom ligger tilbage eller hvor længe vores far eller mor er døde: Hvad vi dybt inde i os tænker over ham eller hende, hvad vi tænker om os selv som fars eller mors barn, over vores barndom, præger os og har stor indflydelse på vores liv.

Denne barndoms far eller denne barndoms mor lever stadigvæk i os og allermest på den måde, vi tænkte, dømte, eller følte som barn eller ungt menneske. Fordi barnet, som vi var dengang – denne lille pige, denne lille dreng – også dette barn lever stadigvæk i os med alle sine ønsker, med længslen efter kærlighed, med al sin vrede, sit had, sine følelser af at være forladt, med al sin angst og med sit ”ja” eller ”nej” til livet. Og med dette ”nej” inde i os, lever vi vores liv hver dag.

Vores opgave som voksent menneske er både at befri os fra vores barndoms involveringer og at give vores forældre deres frihed tilbage.

Jeg tilbyder et behandlingsforløb, hvor vi arbejder med afklaringen af dit forhold til dine forældre. Du bliver guidet gennem meditationer, hvor formålet er at skabe klarhed, fred men allermest frihed i forhold til din barndoms far og mor.

Gennem dette forløb får du styrken tilbage for at kunne skabe et liv i frihed og efter dine præmisser.

Forløbet koster 4.000 kr. inkl. moms, og det består af 6 behandlinger, hvoraf 2 behandlinger varer 2 timer og de andre 4 behandlinger 1 time. Forløbet betales efter den første behandling. Har du kun behov for at arbejde med den ene af dine forældre, består forløbet af 3 behandlinger til i alt 2.000 kr. inkl. moms.

Hvis dit hjerte siger ja til et sådant forløb, så er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at ledsage dig på din individuelle udviklingsrejse.

FacebookFacebook