Hvordan kan taknemmelighed ændre dit liv?

Da jeg startede for ti år siden med at blive mere bevidst om taknemmelighed, befandt jeg mig i en livskrise. Jeg var dybt ulykkelig både i mit job og mit parforhold. I dag er jeg dyb taknemmelig, at jeg lærte en meget vis mand at kende, da jeg var helt ned i kulkælderen. Alt var kun sort, mørkt og situationen var håbløst.
 
Jeg fik et godt råd. Den vise mand gave mig til opgave, at købe en tyk notesbog, som jeg skulle døbe “TAKNEMMELIGHEDSBOG”. Her skulle jeg hver aften skrive mindst 10 ting ned, som jeg var taknemmelig for. I starten var det meget svært, men efterhånden blev jeg mere og mere bevidst om de små ting i livet, jeg var taknemmelig for. Efter 3 måneder så hele mit liv helt anderledes ud. Jeg fik sagt mit job op og fik startet en parterapi med min mand, som gjorde, at vi begge to fik mulighed for at trække vejret igen og for at kunne udvikle os både i parforholdet og hver for sig. I dag, 10 år senere, ser jeg tilbage til nogle fantastiske år med glæde, sucess, lethed, ydmyghed og taknemmelighed over for livet og mig selv.
 
Der er sket en masse dejlig ting – og ja, jeg blev skilt, men jeg er meget taknemmelig for alt det, jeg har lært undervejs, fordi uden Ruedi, ville jeg ikke være den person, som jeg er i dag. Tak.
FacebookFacebook