Hvad er en ubalance eller en blokering?

DSC_0068En ubalance opstår ved at vi ikke får bearbejdet vores oplevelser. Vi har måske for travlt eller vi tør ikke kigge på de ubehagelige følelsesmæssige ting, der opstår i os.

Vores underbevidsthed er vores ven, som hjælper os til at komme videre i vores liv. Det betyder, at nogle oplevelser bliver gemt til senere.

Det kan være oplevelser som f.eks. operationer, smerter, sygdomme eller lignende, men det kan også være en problematisk opvækst, uhensigtsmæssige restriktioner, chok, traumer, følelsen af forladthed eller stress osv.

Hvis en oplevelse får lov til at sidde længe, uden at vi tager os af den, så viser den sin eksistens på forskellige måder. Det kan være ved følelsesmæssigt ubehag eller ved sygdom. Det som før var en ven, bliver nu til en form for fjende.

Oplevelsen, som vi eksempelvis har gemt af vejen nogle år tidligere, begynder nu at begrænse os i vores daglige liv. Den begynder at styre os, den får sit eget liv og den prøver på alle måder at kæmpe for sin eksistensberettigelse.

Blokeringen gør, at energien ikke flyder frit, men langsommere, eller at den er måske næsten gået i stå. Jo flere ubalancer/blokeringer et menneske har, jo sværere vil livet se ud for den person, der har de ubalancer.

Det vil være vigtigt at få belyst de områder, der er i ubalance eller få gjort problemet synligt, således at de vanskeligheder, der er, kan bearbejdes, så energien igen kan flyde frit.

FacebookFacebook