Aromaterapi

DoTERRAs Aromatouch-teknik er en meget simpel metode, hvor jeg anvender flere forskellige æteriske olier i terapeutisk kvalitet. Gennem behandlingen, hvor jeg bruger olierne udvortes, når kroppen en tilstand af velbehag og balance.

Aromaterapien

  • lindrer stress, smerter, søvnløshed, migræne, hovedpine
  • styrker immunforsvaret
  • reducerer betændelsesprocesser og
  • sørger for at dit vegetative nervesystem kommer i balance.

Som certificeret Aromatouch behandler bruger jeg 8 forskellige doTERRA olier, som hver for sig blev valgt for deres terapeutiske gavn. DoTERRAs Aromatouch behandling stimulerer meridianbanerne (energibanerne) i kroppen og dine energicentre (chakraer) og skaber balance i hele systemet.

Behandlingsformen er blevet udviklet af Dr. David K. Hill, som er ledende ekspert i de essentielle æteriske olier, og teknikken bliver løbende forbedret. I denne teknik er mange videnskabelige erkendelser om den naturlige helende kraft af rene, æteriske olier blevet forenet i en harmonisk behandlingsform.

Olierne bliver brugt langs rygsøjlen og på fodreflekszonerne. Du bliver indhyllet i nogle vidunderlige dufte og vil opleve en fantastisk velbefindende og mærke, hvordan du slapper helt af i hele kroppen.

FacebookFacebook