Befri og helbred dit indre barn

Hvis vi får vanskeligheder i vores liv, hvis vi skændes, hvis vi oplever misundelse, angst og sorg, så overtager vores lille, såret barn kontrollen. Det styrer os i vores samvær med mennesker, med vores partner, med vores børn, med vores chef osv.

happiness-300x274I en kraftfuld meditation møder du dit lille barn, som du dengang var og som stadigvæk er meget liveligt inde i dig selv og som påvirker dit liv. Du åbner dit hjerte for dette barn, som stadigvæk venter på dig indtil i dag, mest ensom, bange og såret, med et ”nej” til livet og med mange negative tanker over for sig selv, over for livet og over for andre mennesker. Dette lille barn gør, at du forholder dig som du gør i stressede situationer. Det gør, at du forholder dig, som om du stadigvæk er det lille barn fra dengang. Det er kun dig, der kan befri dette barn og forvandle dets tilstand. I form for tilbageføringer oplever du i denne meditation igen nogle situationer fra din barndom. Du åbner dit hjerte og føler med dit indre barn og du forvandler dets følelsesmæssig tilstand gennem kærlighed, gennem lysarbejde og gennem dine befriende ord. Til sidst overtager dit barn sit plads i dit hjerte, dets sande hjem. Du bliver ens med dit indre barn og det gør, at du føler dig fri, lettere og mere lykkelig i livet.

Forløbet koster 1.500 kr. inkl. moms, og det består af 3 behandlinger. Forløbet betales efter den første behandling. Du får en lydfil med meditationen med hjem.

 

FacebookFacebook